ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ :Ο Σταθης Αγγελοπουλος σε μια συνεντευξη εφ ‘ολης της υλης !

Ο Στάθης Αγγελόπουλος μιλάει αποκλειστικά στο tripaki.com σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης . Μας μιλάει για τη μουσικοθεατρική παράσταση που ετοιμάζει στη μνήμη του Μανώλη Αγγελόπουλου αλλά και τις δισκογραφικές εταιρείες .
1. Η αγάπη για την μουσική ήταν αναπόφευκτη με 2 γονείς τραγουδιστές μέσα στο σπίτι . Τι ήταν όμως αυτό που σε έκανε να ασχοληθείς με το χώρο ;
Σ.Α : Από μικρός πήγαινα με τον πατέρα μου στα μαγαζιά που τραγουδούσε και νομίζω ότι αυτή ήταν η αιτία που έγινα τραγουδιστής. Τα φώτα , ο θαυμασμός, το χειροκρότημα προς τον πατέρα μου.Εντυπωσιάστηκα από όλα αυτά. 

2. Μέχρι σήμερα έχεις στην κατοχή σου 13 ολοκληρωμένους δίσκους ,  τα επόμενα σχέδια σου ποια είναι ; 
Σ.Α : Ετοιμάζω ένα μουσικό αφιέρωμα στον πατέρα μου που θα το γυρίσω σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τον τελευταίο καιρό συνεργάζομαι με έναν από τους καλύτερους μουσικοσυνθέτες τον Παναγιώτη  Στεργίου όπου κάνουμε λαϊκές βραδιές σε μουσικές σκηνές.
3. Έχεις μια μεγάλη και αξιόλογη πορεία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και ο κόσμος συνεχίζει να σου δείχνει την αγάπη του και αυτό το βλέπουμε μέσα από το καινούργιο σου τραγούδι . πως αισθάνεσαι για αυτό ; 
Σ.Α : Πολύ χαρούμενος και ευλογημένος για την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια.
4 Γιατί επέλεξες το καινούργιο  σου τραγούδι να είναι σε χριστουγεννιάτικο ύφος ; 
 Σ.Α : Είναι κάτι που το ήθελα από μικρός.Η γιορτή των Χριστουγέννων μου άρεσε πολύ και μια ημέρα που ήμουν στο Συνταγμα με την κόρη μου ακούγοντας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ,  μου ήρθε στο μυαλό , ότι ήρθε η ώρα να πω ένα τέτοιο τραγούδι.
Πήρα τον φίλο μου μουσικοσυνθέτη Αντρέα Λάμπρου και αφού με ταλαιπώρησε λιγάκι ( χαχαχαχα) φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα !
5 Πες μας 2 λόγια για το τραγούδι αυτό ;
 Σ.Α : Το τραγούδι αυτό είναι αφιερωμένο στην κόρη μου.Είναι ένα τραγούδι που μιλάει για τα Χριστούγεννα και την αγάπη και ενώ έχει μοντέρνο ρυθμό έρχεται σε αντίθεση με το ηχόχρωμα της λαϊκής φωνής μου.
6 Το μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στην μνήμη του πατέρα σου Μανώλη Αγγελόπουλου πως προέκυψε ; 
 Σ.Α : Ήταν μια σκέψη που είχαμε για πολλά χρόνια με την οικογένεια μου και ήρθε η ώρα να πάρει σάρκα και οστά. Είμαστε σε συζητήσεις με θέατρα και συναυλιακούς χώρους.
 7 Πότε θα είναι έτοιμο προς το κοινό ;
Σ.Α : Όταν κάτι οριστικοποιηθεί θα το ανακοινώσουμε και θα ενημερωθείτε.
8 Θέλω να μας πεις λίγα λόγια για το τραγούδι με τίτλο »είναι η ώρα της αλήθειας » ;
Σ.Α : Το τραγούδι αυτό το έχει γράψει  η στιχουργός Έλενα Μανιάτη και την μουσική ο Βαγγέλης Πανάτος και το τραγούδησα συγκεκριμένα για μια σχέση που έφτασε στο τέλος της.
9. Σε παρότρυναν οι γονείς σου να ασχοληθείς με το τραγούδι ή ήταν κάτι που ήθελες από μόνος σου ;
Σ.Α : Ήταν κάτι που ήθελα από μόνος μου.Οι γονείς μου δεν ήθελαν ποτέ να γίνω τραγουδιστής.
10 . Αυτό το διάστημα εμφανίζεσαι σε κάποιο μουσικό σχήμα ;
Σ.Α : Κάνω διάφορες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα αυτή την εποχή τραγουδάω στον Πύργο στο Premiera.
11 Θα άλλαζες κάτι στη ζωή σου είτε στα προσωπικέ είτε στα επαγγγελματικά σου ;
Σ.Α : Θα ήμουν πιο σκληρός διαπραγματευτής και στα δύο. Σε καμία περίπτωση να πατήσω επί πτωμάτων απλά πιστεύω ότι  με αυτό τον τρόπο σε σέβονται και σε εκτιμούν περισσότερο .
12 Πιστεύεις ότι η δισκογραφία έχει πεθάνει ; 
 Σ.Α : Υπάρχουν εταιρείες ακόμα αλλά  τα budget είναι χαμηλά και έτσι πολλοί τραγουδιστές αναγκάζονται να κάνουν μόνοι τους τις παραγωγές των τραγουδιών τους.
13. Θεωρείς ότι είναι καλύτερο ένας καλλιτέχνης να κάνει μεμονωμένα τραγούδια πλέον από το να βγάζει έναν ολοκληρωμένο δίσκο δεδομένου  της κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια ;
Σ.Α : Ναι δεν υπαρχει λόγος να κάνει δώδεκα τραγούδια όπως στο παρελθόν.